Regie over jouw eigen mentale processen

Matrix-methode

Hulp nodig bij het creëren van rust en structuur?

Dit is wat wij kunnen doen

Krijg de regie over je eigen mentale processen, op jouw eigen unieke manier. Zo creëer je rust & structuur. De enige die het verschil kan maken ben jijzelf!

Zelf, in het eigen hoofd, met een oplossing komen voor het probleem. Met de effectieve MatriXmethode ga je zelf aan de slag. Bedoeld om rust te creëren & emoties te verwerken die voortkomen uit angst, herinnering of trauma.

Jij (de jongere) hoeft geen inhoud te delen met de MatriX professional. Met één tot enkele sessies zelf problemen effectief oplossen. Eigen regie houden, zonder in te gaan op inhoud! Ons MatriXmethode aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Buro Kleur.

Wanneer kun je gebruikmaken van de MatriXmethode?

Wat zijn bekende symptomen?

“ Mijn hoofd loopt niet meer over waardoor leren makkelijker gaat."

Professionals met geduld

ONTMOET ONZE MENSEN

Bianca

MatriXcoach

Monique

matriXcoach

Alles dat je wilt weten

Veelgestelde vragen

Met de MatriXmethode, ca. 26 jaar geleden ontwikkelt door Ingrid Stoop, werken we met de eigen mentale processen. Door het stellen van “simpele” vragen en het geven van opdrachten worden de mentale processen aangesproken.

Door deze methode kunnen we het hoofd opruimen (IQ) en belevingen van angsten & trauma’s en kunnen geneutraliseerd worden (EQ). Herinneringen blijven, dat is een gegeven, de beleving in het NU verandert. Geen inhoud, alles blijft in het hoofd van de jongere.

Alle informatie staat vaak compleet door elkaar, met elkaar gelinkt en zorgen voor overbelasting in het hoofd. Vaak zijn er teveel details in het hoofd, terwijl de hersenen zijn gebaad bij overzicht & patronen waardoor informatie makkelijker opgeslagen wordt. Door het hoofd op te ruimen en te structureren ervaar je direct rust in je hoofd en meer ruimte.

Het “Hoofd opruimen” zorgt voor structuur. Hierdoor ervaar je direct rust in je hoofd en meer ruimte. Een voor JOU duidelijk, logisch overzicht.

Er zijn in het verleden dingen gebeurd, leuke en minder leuke. In de toekomst ga je dingen beleven, leuke en minder leuke. In het NU heb je daar een beleving bij, jou zien, horen, voelen en denken. Jouw plaatjes, geluiden, gevoelens en gedachten.

Met behulp van de MatriXmethode neutraliseer je deze momenten. Je zult zien, stress vermindert, heftige herinneringen beleef je anders, je hoofd is meer opgeruimd en angsten verdwijnen.

Direct contact? Stuur ons een e-mail.​

Eigen hulpvraag

eigen oplossing

Voor iedereen een passende oplossing

Onze trajecten

MatriX-methode: IQ

  • Hoofd opruimen
  • Volle hoofden, ADHD, dyslexie, werk/school stress, leerproblemen

MatriX-methode: EQ

  • Neutraliseren
  • Je leeft in het NU, je hebt een verleden en een toekomst.

Aandacht

Aandacht voor ontplooiing biedt nog meer diensten aan

Ga aan de slag

de baan die bij jou past

Geen dag hetzelfde