Rustige studeerplekken

Aandacht voor Studenten

Rustige studeerplekken

VOOR STUDENTEN VAN HET MBO, HBO EN WO

Bij Aandacht voor Ontplooiing bieden we middels een studeerplek rust en structuur, zodat er op efficiënte wijze gestudeerd kan worden. Daarnaast bieden wij een combinatie van zorg- en studiebegeleiding voor studenten van het MBO, HBO en WO. Deze begeleiding is er speciaal voor studenten die vastlopen met hun studie of begeleiding nodig hebben op het gebied van persoonlijke problematieken.

De huidige coronatijd heeft niet alleen veel impact op ons dagelijks leven, maar ook als je midden in je studie zit. Het kan soms lastig zijn om thuis of in een studentenhuis rustig te studeren. Daarnaast mist vaak de bijbehorende begeleiding voor bepaalde leerstof, het schrijven van een scriptie of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij Aandacht voor Ontplooiing bieden we middels een studeerplek rust en structuur, zodat er op een efficiënte manier gestudeerd kan worden. Studenten van het MBO, HBO en WO kunnen bij ons terecht voor een rustige werkplek en/of studiebegeleiding op basis van hun eigen niveau. 

Zorg- en studiebegeleiding
We bieden een studeerplek op basis van de RIVM-richtlijnen. We zorgen ervoor dat studenten in alle rust kunt studeren. Er is keuze uit een studeerplek zonder begeleiding en een studeerplek met begeleiding. Deze begeleiding wordt verzorgd door ervaren coaches die ondersteuning bieden bij onder andere:
– Studievaardigheid
– Omgaan met feedback
– Uitstelgedrag
– Scriptiebegeleiding
– Persoonlijke omstandigheden
Begeleiding op het gebied van persoonlijke problematiek wordt verzorgd door onze ervaren zorgcoaches

TARIEVEN

Naast particuliere studeerplekken bieden we werkplekken aan in samenwerking met onze zusteronderneming Ad Astra. Door deze samenwerking zijn wij in staat om begeleiding op het gebied van zorg- en onderwijs te bieden. Tarieven die gelden voor deze dienstverlening zijn op basis van maatwerk. Neem telefonisch (0182-562800) of per e-mail contact met ons op voor meer informatie.

 

VOOR WIE?

Voor studenten die een MBO-, HBO- of WO- opleiding volgen en die op zoek zijn naar een plek waar ze in alle rust kunnen leren. We bieden de mogelijkheid voor begeleiding door studie- en zorgcoaches. Door deze unieke combinatie kunnen studenten kunnen werken aan hun studie, maar ook hun persoonlijke problematieken.

“Het traject heeft enorm veel geholpen.”

Professionals met geduld

ONTMOET ONZE MENSEN

Jeannet

Barbara

VOOR STUDENTEN VAN HET MBO, HBO EN WO

RUSTIGE STUDEERPLEKKEN

Voor iedereen een passende oplossing

Onze trajecten

Omgangsbegeleiding​

  • 4 gesprekken
  • We kijken met elkaar naar welke afspraken bij het kind passen en houden rekening met karakter omgeving en ontwikkelingsproblematiek

Scheidingstraject op maat

  • 6-10 gesprekken
  • Het doel van deze gesprekken is om oplossingsgericht aandacht te geven aan wat specifiek in een bepaalde scheiding speelt.

Nieuw samengesteld gezin

  • 6-10 gesprekken
  • Het doel van deze gesprekken is duidelijkheid en positieve communicatie bevorderen in het nieuwe samengestelde gezin

Alles dat je wilt weten

Veelgestelde vragen

U kunt in gesprek gaan met uw kind over school. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn plezier op school, vriendjes en vriendinnetjes en of er in de klas wel eens gepest wordt. Als dit zo is, kunt u hierop doorvragen en de vraag stellen wie er wel eens pesten en gepest worden. De vraag kan dan ook gesteld worden of uw kind wel eens gepest wordt en op wat voor manier.

Pesten kan grote gevolgen hebben op het welzijn en zelfbeeld van kinderen, zowel op korte als lange termijn. Het is daarom belangrijk dat het pesten stopt en vaak lukt dat kinderen en jongeren niet zelf.

Vooral door eerst in gesprek te gaan. En te luisteren zonder oordeel.

We werken sowieso oplossingsgericht, systemisch en met de methodiek van Geweldloos verzet. Met die achtergrond kunnen we veel hulpmiddelen inzetten en maken we gebruik van de theorie uit diverse anti-pest protocollen.

Tarief in overleg, afhankelijk van de vraag.

Nee, de hulp kan ook ingekocht worden door school (of ouders zelf)

Direct contact? Stuur ons een e-mail.

Aandacht

Aandacht voor ontplooiing biedt nog meer diensten aan

Ga aan de slag

de baan die bij jou past

Geen dag hetzelfde